AirBase lichtgewicht dekvloer is geschikt voor bijna alle ondergronden en vloersystemen.

Wat is AirBase?

AirBase is een snel te verwerken, stofarme, lichtgewicht dekvloer. De speciale cementen binden de lichtgewicht vulstoffen en geëxpandeerde glaskorrels (van gerecycled glas) tot een zeer lichte en drukvaste (Klasse C12/F3) dekvloermortel. AirBase is net zo sterk als traditionele zandcement specie en bovendien sneller hard en droog. Hierdoor legt u in een kwart van de tijd een vloer die net zo sterk is én lichter is voor de constructie. AirBase kan op verschillende onderconstructies worden aangebracht voor meerdere toepassingen, zowel zwevend als ook hechtend. AirBase kan daarnaast prima worden gecombineerd met verschillende in de markt aangeboden vloersystemen.

Wat heeft AirBase u te bieden?

Met AirBase realiseert u iedere renovatie of transformatie inclusief vloerverwarming en zonder gewicht of hoogtebeperkingen van bestaande vloeren. Daarbij bespaart u ook nog eens op uw integrale bouwkosten. AirBase lichtgewicht dekvloer voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen die u als professional aan uw bouwproducten stelt. Het is dan ook mogelijk een projectgarantie van 10 jaar te verkrijgen op afgeronde en begeleide bouwprojecten. Middels adviesrapporten op maat kunnen wij u optimaal ondersteunen voor en tijdens uw bouwproject.

AirBase + Schlüter-Systems – Dé gegarandeerde combinatie

Bij woningrenovaties of complete transformatieprojecten wordt vaak voor comfortabele vloerverwarming gekozen. Lichte betonvloeren of houten vloeren kunnen constructieve beperkingen hebben. Een traditioneel vloerverwarmingssyteem met hoge opbouw en gewicht is hiervoor niet geschikt. AirBase lichtgewicht dekvloer in combinatie met Schlüter®-BEKOTEC noppenplaat en het unieke Schlüter®-BEKOTEC-THERM vloerverwarmingssyteem is dan dé gegarandeerde combinatie (vraag naar de garantievoorwaarden).

Referentieprojecten

AirBase lichtgewicht dekvloer kan worden toegepast bij de verbouwing van een particuliere woning tot aan complexe gebouwrenovaties. Renovaties waar we trots op zijn en waarmee we u mee willen inspireren.

Advies over AirBase?

Onze Project Manager wand en vloer vertelt u graag meer.