Komt het aan op hygiëne, dan wint het doucheprofiel!

Het TECE doucheprofiel is een modern alternatief voor een douchegoot. Dit doucheprofiel heeft een aantal slimme voordelen die zorgen voor maximale hygiëne.

Zelfreinigend

Het doucheprofiel is over de volle lengte van een helling voorzien. Dit zorgt voor een optimale waterafvoer en een zelfreinigend effect.

Snel schoon, meer hygiëne

Schoonmaken is eenvoudig en gebeurt aan de bovenzijde. Bij een douchegoot dient eerst het rooster verwijderd te worden, dit duurt langer en kost meer tijd. Helaas blijkt in de praktijk dat dit niet altijd zorgvuldig gebeurt. Bij een doucheprofiel zorgen het geringe aantal onderdelen en de strakke vormgeving ervoor, dat er minder spleten zijn waarin vuil zich kan ophopen. Conclusie: met een doucheprofiel is een vervuilde douchegoot verleden tijd, het zorgt voor meer hygiëne en meer schoonmaak gemak!

Afvoer snel toegankelijk

Voor inspectie en het reinigen van de afvoer kan het profieldeksel door middel van de push-functie makkelijk worden uitgenomen. Daardoor heeft men direct toegang tot de afvoer, zodat deze snel en eenvoudig kan worden gereinigd.

Esthetisch en strak

De standaard lengtes zijn 800, 900, 1.000, 1.200 en 1.600 mm. Om precies op de juiste douchebreedte uit te komen kan het profiel tijdens het werk op maat worden ingekort. Montage strak tegen een wand is ook mogelijk. De tegels aan de kop en zijkanten worden dan niet onderbroken. Dit is esthetisch het mooist en het bespaart de tegelzetter op zaag- en montagetijd.

Trendy kleuren

Naast roestvaststaal is het doucheprofiel leverbaar in zwart en twee metallic tinten. Zowel gepolijst als geborsteld en afgestemd op de collecties Axor van Hansgrohe. En perfect te combineren met de TECEsquare II wc-bedieningsplaat, die in dezelfde kleuren leverbaar is.

Overal inzetbaar

Het doucheprofiel kan met allerlei vloerafwerkingen worden gecombineerd. De hoogte is tijdens montage eenvoudig in te stellen. Na het plaatsen kan het profiel in alle richtingen worden afgesteld, zodat deze altijd recht zit.

Meer informatie?