Ophangsystemen en accessoires waar ruimtes beter van worden

Wat zorgt ervoor dat gasten in een restaurant voor een kopje koffie na het toetje kiezen? Het zal je verbazen hoeveel invloed hetgeen wat hangt aan wand of plafond, heeft op het comfort van een ruimte.

Wanddecoratie, reclame, routeaanduiding… het doet iets met mensen en het heeft invloed op het gedrag van mensen.

Met een STAS schilderijophangsysteem, zoals de STAS cliprail pro, hoef je nooit meer onnodige gaten in je muren te boren voor het ophangen van (zware) kunst of andere wanddecoratie.

Verander je ruimte zo vaak je wil. Van licht naar donker, en van functioneel naar decoratief.

Wij geloven dat onze ophangsystemen het doel van de ruimte moeten dienen. De STAS plasterrail is bijvoorbeeld volledig te integreren in een nieuw te stuken muur en vrijwel onzichtbaar.

Hierdoor kan iedere interieurliefhebber zijn of haar interieur aanpassen zonder een zichtbare rail op de muur.

Houten ophangsystemen zijn terug van weggeweest. De STAS windsor geeft een warme touch aan een interieur en is vanwege het natuurlijke materiaal makkelijk overschilderbaar in de kleur van wand of plafond.

Hierdoor is deze zo onzichtbaar weg te werken als je zelf wilt.

De STAS plasterboard rail geeft enorm veel mogelijkheden aan ruimtes die afgewerkt worden met gipsplaat plafonds. Doordat dit ophangsysteem wordt ingebouwd behoort het tot de constructie van de ruimte en heb je van begin af aan de volledige regie over de inrichting.

STAS. Transform your room.


Meer informatie?