Maatwerk is
dé oplossing
voor tekort bouwpersoneel

Het tekort aan mankracht op de bouw is een oplopend probleem. Een mogelijke oplossing is prefab-matig bouwen. Prefab-concepten zijn echter vrij kostbaar, ingewikkeld en vergen veel voorbereidingstijd. De tijdswinst zit vooral in het snel in elkaar zetten op de bouwplaats, maar er is nauwelijks marge voor eventuele fouten, wat het bouwproces weinig flexibel maakt.

De oplossing

Onder de naam SlimFix Flex biedt IsoBouw diverse aanvullende maatwerkoplossingen bij standaard dakelementen. Deze snel leverbare geprefabriceerde maatwerkoplossingen versnellen en vereenvoudigen het bouwproces met behoud van een maximale flexibiliteit op de bouwplaats. Voor een vlekkeloze afwikkeling hoeft vaak slechts één maat doorgegeven te worden. Hierdoor is het kinderlijk eenvoudig te bestellen.

De maatwerkoplossingen

Een voorbeeld van een veel toegepaste maatwerkoplossing is de boei- en gootverjonging. Deze zorgt o.a. voor een betere afvoer van het lekwater en de creatie van een mooi esthetisch dak.

Een ander voorbeeld is de dakvenster-voorziening. Naast o.a. tijdwinst biedt dit maatwerk het voordeel dat er geen ravelingen nodig zijn, met een mooiere esthetische binnenafwerking tot gevolg.

NIEUW: Kopgevel-muursparing

Bij een kopgevel-muursparing worden de dakelementen over de lange zijde fabrieksmatig verjongd (onderzijde). Hierdoor kan het kopgevelelement gedeeltelijk over de gevelmuur worden gelegd. Koudebruggen worden zo voorkomen.

NIEUW: Kopgevel-overstekvoorziening

Bij een kopgevel-overstekvoorziening worden in de dakelementen gaten en extra langslatten aangebracht waarin in het werk balken (44 x 69 mm) kunnen worden geplaatst. Dusdanig kan op een eenvoudige en snelle wijze een overstek gecreëerd worden in elke gewenste afmeting en vorm.

Voor alle maatwerkoplossingen