Grensverleggende woonconcepten

met Solarlux geveloplossingen

Solarlux betekent letterlijk ´zonlicht´. De passie van het bedrijf is gevels te voorzien van maximale transparantie en openheid. Al ruim 35 jaar is Solarlux specialist van lichtdoorlatende, flexibele geveloplossingen en daken. Een hoogwaardig productportfolio van glazen vouwwanden, serres, tuinkamers, minimalistische schuifwanden en balkonbeglazing worden op maat geproduceerd in de hypermoderne productiehallen op de Solarlux Campus in Melle –gecertificeerde topkwaliteit ´Made in Germany´.

Glazen vouwwanden van Solarlux vormen de verbinding tussen binnen en buiten. Grote transparantie en royale openingsmogelijkheden bieden een unieke woonbeleving. De vouwwanden voldoen aan de huidige eisen van modern en energiezuinig bouwen: goed geïsoleerd en tevens verkrijgbaar met triple beglazing.

Licht laten toetreden, buitenruimtes creëren, energiebesparend bouwen: de innovatieve systemen voor balkon- en gevelconcepten van Solarlux zijn in vele opzichten een aanwinst voor het gebouw. Zowel voor nieuwbouw als renovatieprojecten.

Met de nieuwe Avalis-oplossing voor platte daken heeft Solarlux een ruimteconcept in haar portfolio waarin architectonische esthetiek, veelzijdigheid en modulair, maar ook energie-efficiëntie één geheel vormen. Avalis weerspiegelt de principes van de moderne architectuur en biedt een puristische, harmonieuze structuur voor een transparante aanbouw.

Grote glaspartijen tot 15m² en profielen met en aanzichtsbreedte van slechts 34 mm creëren indrukwekkende transparantie. Het minimalistische schuifraam cero wordt gekenmerkt door veel technisch vernuft en internationaal bekroond design.

Klaar voor de toekomst

Solarlux is ervan overtuigd dat zij met hun huidige productportfolio en know how klaar zijn om te kunnen voldoen aan de eisen van modern bouwen. Het advieskantoor in Nederland heeft alle kennis in huis om architecten, projectontwikkelaars en bouwbedrijven van passend advies en bouwbegeleiding te voorzien.

Bekijk de video

Wilt u meer informatie?