AGC lanceert nieuwe website voor zijn assortiment brandwerende Pyrobel-producten

De nieuwe meertalige website van Pyrobel zet het merk op een samenhangende en onmiskenbaar moderne wijze neer en dient als effectief hulpmiddel voor de belangrijkste markten in en buiten Europa.

Uitgebreide website met belangrijke informatie - in acht talen! De nieuwe website - die zich hoofdzakelijk richt op architecten en glasprofessionals - presenteert het brede aanbod Pyrobel-oplossingen met een brandwerendheidsduur van 15 tot 180 minuten: snijdbaar Pyrobel en Pyrobelite, Pyrobel-T voor extra grote formaten en Pyropane-glas dat zowel gecoat als gehard is (leverbaar als enkel en als dubbel glas) voor buitentoepassingen. Tevens biedt de website een uitgebreide bron voor technische informatie: wet- en regelgeving, CE-markering, brandwerendheidstests, informatie over de opslag en hantering van producten en nog veel meer.

Gebruiksvriendelijke productkiezer De website biedt daarnaast een productkiezer - een tool die gebruikers de juiste oplossing helpt te vinden voor hun projecten, op basis van belangrijke criteria zoals gewenste productprestaties, brandwerendheidsduur, type/merk kozijn enz. Ook biedt de website fraaie, in het oog springende foto's van projecten waarin Pyrobel-producten met succes zijn verwerkt en waar ze zorgen voor veiligheid en buitengewone esthetiek. Bekijk de nieuwe website en oordeel zelf:

AGC nodigt u uit op de eerste rij voor onze nieuwe video, Pyrobel by AGC, ons marktleidende brandwerende glas. Deze korte promotiefilm laat zien wat er nodig is om Pyrobel te maken en geeft u ook inzicht in onze prioriteiten: oplossingen, kwaliteit en service bieden, met respect voor het milieu. Ontdek hoe Pyrobel klanten wereldwijd ondersteunt met meer dan 40 jaar technische expertise in brandtesten en certificering. Kom meer te weten over brandclassificaties: E, EW en EI en laat u inspireren door onze referentieprojecten. Bekijk onze video om te ontdekken hoe Pyrobel brandwerend glas u kan helpen een mooiere en veiligere wereld op te bouwen! AGC, uw dromen, onze uitdaging!

AGC Glass Europe, een Europees leider in vlakglas, dat gevestigd is in Louvain-la-Neuve (Belgiƫ), produceert, verwerkt en verdeelt vlakglas voor de bouw (buitenbeglazing en interieurglas), de autosector en de solar-industrie. Het is de Europese tak van AGC Glass, de grootste vlakglasproducent ter wereld, meer dan 100 locaties in heel Europa, van Spanje tot Rusland, en heeft ongeveer 16.500 werknemers. Bezoek onze websites